מה בפורטל?

מפעל שוקולד – ג'ונקולד

ג'ונקולד הוא מפעל של אדם אחד! ג'ון שנראה כמו מדען מסביר לילדים בגובה העיניים את שלבי הכנת השוקולד ומדגים במפעל הקטן והחמוד שלו איך מתבצע התהליך בכל שלב. הסיור חינם! הריח גם

יעל צמח-גרינשפון 16.10.19

ג'ון הוא ידען שוקולד שלא מגלה מאיפה הוא הגיע. הוא לבוש חלוק לבן של מדען, ומדגים לילדים בצורה הכי מוחשית שיש איך מכינים פרלינים של שוקולד טעים. הכי פשוט והכי חווייתי שאפשר!

קבענו עם ג'ון מראש – סיור משפחתי חינמי. ריח שוקולד מתוק קיבל את פנינו ובפתחו – גון אלפורד, איש השוקולד בכבודו ובעצמו. ג'ון הוא החולם והמגשים, המייסד והבעלים, האיש שמלווה את השוקולד בכל השלביןם, וגם זה שמסביר ומדגים.

ג'ון סיפר בפשטות מהו שוקולד אמיתי ומהם החיקויים בליווי תמונות התלויוית על הקיר.

בחדר כלי מתכת ענקיים שמכילים פרלינים/כדורי טראפלס, סוכריות צבעוניות, שוקולד נוזלי, הכל מלווה בריח המצוין של השוקולד.

ג'ון מדגים בדיוק איך עושים שוקולד בכל מכונה ומראה את מבחר הסוגים שלו – לבן, חום, מריר, עם או בלי ציפוי, עם או בלי סוכיות, במילוי ועוד.

המפעל עובד 20 שנה – בצניעות ובהצלחה רבה. הוא מתאים לכל הגילאים, אנחנו היינו קבוצה של 3 דורות – מסבא וסבתא, אחים וילדים.

חצי שעה של חוויה מעשירה לכל המשפחה!

עכשיו נותר לכם לקבוע עם ג'ון, להגיע ולטעום ולגלות מאיפה הוא הגיע בעולם.

 

ג'ונקולד.

איפה? מנוף, הגליל.

אתר: ג'ונקולד

טלפון: 04-9999374, 054-4724458

  • בילויים מומלצים

  • הווילה הירוקה

  • יעל צמח-גרינשפון17.10.19

  • אם אתם מחפשים וילה מסודרת ומפנקת למשפחה המורחבת (עד 16 איש) – סעו לווילה הירוקה של סמיר בעין אל אסד. הווילה מרווחת, כוללת מטבח וסלון משותף וחמישה חדרים מאובזרים (כולל חדר מקלחת ושירותים צמודים, ארון, מזגן ומקרר קטן בכל אחד). ברחבה בריכה גדולה ונקייה, פינה למנגל, פינג-פונג שולחן וחצר גדולה לאירועים כולל תאורה צבעונית! מתאים לחגיגת אירוע משפחתי או לחופשה של ביחד
  • מוזיאונים ומרכזי מבקרים

  • דיאלוג עם הזמן

  • מערכת "את זה"11.07.19

  • מוזיאון חולון מציע סיור מרתק המפגיש את המשתתפים בדרך חווייתית, אמיצה ומרתקת עם מסתרי הגיל השלישי.רוית לירון, נציגת דור ההורים הגיעה עם נציג מדור הנוער ונציגה מדור הגיל השלישי, והיא מתארת את החוויה המרגשת של כל אחד ומסכמת: "מסע חובה לבני- אדם באשר הם. כולנו נזדקן. לכולנו אבות ואמהות, סבים וסבתות. הזיקנה היא חלק מהחיים שלנו והדיאלוג מעניק לה מקום של כבוד". רוצו לחוות
  • גילאי 6-10

  • תפריט לכל ארוחה

  • יעל צמח-גרינשפון25.10.19

  • למה כדאי להכין תפריט לכל ארוחה מיוחדת ולכל אירוח? לעיצוב השולחן, לתיאום ציפיות, למזכרת מרגשת ובעיקר לניהול מיד"ע! התיעוד יעזור לכם לגוון לפעם הבאה או לחזור על מאכלים מוצלחים שהאורחים אהבו! להתייעל עם יעל בשימור ותיעוד המידע, בחיסכון ובהקניית הערך של צרכנות נבונה לדור הבא

תגובות הקוראים


ללא תגובות

בניית אתרים - בניית אתרים