• VIP
  • מה בפורטל?

    כל אחד ותיבת נוח שלו

    ילדי הגן והכיתות הנמוכות לומדים את סיפור המבול ומכירים את תיבת נוח באמצעות יצירת תיבה שבה זוגות של חיות, נוח ובני משפחתו. אספנו מבחר רעיונות לבניית תיבת נוח מחומרים שכדאי למחזר. הורידו דף להדפסה חינם עם זוגות חיות מתיבת נוח שתוכלו לצרף לתיבה האישית שלכם. הכינו עם הילדים תיבת נוח מרשימה והציגו את התיבות  לתפארת.  

    מאיה שלום 21.02.11

    בשיעור תורה קיבלו ילדי כיתות ב' בבית הספר "ארן" בתל אביב משימה לבנות תיבת נוח משלהם. כל ילד התבקש לעצב תיבה בגודל, בצורה ובצבעים שהוא רוצה. זו הזדמנות טובה למחזר חומרים שיש בבית וליצור קישוט יפה לכיתה או לבית שיישאר למזכרת.

     לפניכם הרעיונות השונים לבניית תיבת נוח ממקלות של ארטיקים, קופסאות נעליים או קופסאות עץ ליינות, קלקר שנמצא ברחוב וממש מצווה למחזר אותו.

    גם זוגות החיות הוכנו מחומרים שונים – מפלסטיק, מערכות משחק שכבר לא צריכים ואפילו מנייר!

    ליחצו כאן להורדת חיות לתיבת נוח מנייר

    לומדים את זה

    סיפורי תנ"ך - סיפור המבול ותיבת נוח

    מרוויחים את זה

    יצירה ומיחזור עם ילדים

    פיתוח הדמיון, כושר המצאה ומקוריות

    • יצירות

    • עציצי עוגות

    • יעל צמח-גרינשפון01.01.25

    • רוצים להכין עם הילדים קינוח מתוק שנראה כמו עציץ מדושן שתול פרחים? תראו איך עושים את זה שלב אחר שלב. מתאים לט"ו בשבט או לכל חגיגה אחרת במהלך השנה

    תגובות הקוראים


    2 תגובות

    קארין
    08 פברואר, 2013
    הכי אהבתי את הרביעית! שאחרי התמונה עם כל החיות

    משתמש אנונימי (לא מזוהה)
    27 דצמבר, 2010
    זה מאוד יפה, אבל מנסיוני, ההורים עובדים קשה והילדים בעיקר מתלהבים בהתחלה ואחר כך משאירים את העבודה להורים. חבל שהמורים לא מתאימים את המטלות לגילאים.

    בניית אתרים - בניית אתרים