-
גילאי 6-10
המומחים שלנו
תחפושת שלד פייסטה
חברת פייסטה משווקת לקראת פורים 2011 תחפושת שלד לילדים בגילאי בית הספר. התחפושת נעימה על הגוף, קל ללבוש אותה, כוללת את כל האביזרים התואמים, מגיעה באריזה לאחסון ארוך טווח והכי חשוב – היא מדברת אל העולם של הילדים! ניסינו את זה
יש גיל שהילדים כבר לא ממש רוצים להתחפש, איפשהו סביב גיל 10. מניסיוני עם הבן הגדול, כבר בגיל 8 אני משתדלת למצוא תחפושת נעימה במיוחד ולא מסורבלת, וכזו שתתאים לעולם התוכן של הילד ולהעדפות שלו. הבן הגדול התחבר לכדורגל בגיל זה, ולכן הכנו לו תחפושת של שחקן כדורגל. הבן השני התחבר למלחמת הכוכבים, ליצורים מכוכבים אחרים ולשלדים, וזו הסיבה לכך שחיפשתי עבורו תחפושת בקונספט הזה.
כמה הוא שמח למדוד את תחפושת השלד של חנות התחפושות פייסטה! האוברול השחור מבד לייקרה נעים לגוף, ועליו כבר משובצים עצמות הגוף בצבע לבן, כך שלא צריך ללבוש שכבות של אביזרים נוספים כפי שהוא עושה לפני החוג להוקי-קולר. הכל כבר על האוברול. לאוברול הנעים מצורפות כפפות שחורות עם ציורי עצמות כף היד. אם רוצים, אפשר לכסות גם את הנעליים בסט של בד שחור שעליו מסומנות עצמות כף הרגל בלבן כמובן.
הגימיק המרכזי של תחפושת השלד – מסיכה שחורה, מאותו בד נעים, בצורת גולגולת מפחידה, כך שהילד יכול להגיע לבית הספר וליהנות מהעובדה שלא יכירו אותו!
הילד מדד את התחפושת בהתלהבות ורץ להפחיד את האחים שלו ואז ביקש להישאר איתה. אם זה היה תלוי בו, הוא היה נשאר איתה עד החג...
גם אני התאהבתי בתחפושת – היא מגיעה על קולב בתוך ניילון עם רוכסן, כך שניתן להוציא ולהכניס בקלות ולאחסן אותה באריזה המקורית לילדים הבאים.
הערכה כללית: *****
מחירים החל מ-70 עד 150 שקלים.
להשיג ברשתות ובחנויות לצעצועים ומשחקים ברחבי הארץ.
לפרטים: פייסטה צעצועים ותחפושות א"ת יבנה טלפון: 08-9432006
עוד כתבות על תחפושות, מסיכות והפעלות לקראת פורים 2011:
הפעלת תנועה עם כובע ליצן וכדור מטניס
מוצרים מומלצים

אתה עוד תיגע בשמיים
-
יעל צמח-גרינשפון15.03.26
-
אם אתם רוצים לטעת בילדים אופטימיות, תעוזה ואת האמונה שהשמיים הם ממש לא הגבול – הכירו את הספר "אתה עוד תיגע בשמיים – "מתנה מרגשת שמתאימה בול לתקופה הזו, שבה כולנו זקוקים לקצת יותר תקווה. ספר עם השראה
צעצועים ומשחקים

משחק אולם התיאטרון
-
יעל צמח-גרינשפון07.07.23
-
משחק הקופסא "משחק אולם התיאטרון" חושף את הילדים לעולם ההצגות באמצעות משימות חווייתיות. המשחק מיועד לגילאים הקטנים שעדיין לא קוראים וגם לילדי הכיתות הנמוכות, כך שהוא אידיאלי לאחים שישחקו יחד!
גילאי 6-10

יריד חוצות היוצר
-
יעל צמח-גרינשפון16.08.26
-
חוצות היוצר בירושלים הוא הרבה יותר מיריד אמנים, זהו בילוי קיצי צבעוני מול חומות העיר, המשלב דוכני יצירה, אוכל, פעילויות לילדים ומופעים לכל המשפחה. את הערב אפשר לסיים בהופעה גדולה בבריכת הסולטן, באווירה ירושלמית שקשה להתחרות בה. השנה, כשהפסטיבל חוגג 50, גילינו מחדש שדברים טובים באמת לא משתנים.
















תגובות הקוראים