-
גילאי 3-6
המומחים שלנו
סופר סבתא
הספר "סופר סבתא" מציג מסע שבועי מהנה בחייהם של סבתא מודרנית (המחופשת לסופרמן!) ונכדיה.
תעודת זהות
מיועד לגיל:3-6
בספרה "סוּפר-סבתא" מעלה המחברת אורית רובין מנדלסון על נס את מוסד ה"סבתאות" של ימינו. לא עוד סבתא שתפקידיה מסתכמים בבישול, בדאגה ובשמרטפות, אלא סבתא שיחסיה עם נכדיה מלאים תכנים פוריים ומשמעותיים. בחום, בהומור ובחרוזים קלילים מלווה המחברת את הקוראים– הורים, ילדים וכמובן, סבות וסבים– במסע שבועי מהנה בחייהם של סבתא מודרנית ונכדיה.
אורית רובין מנדלסון היא עורכת דין ורואת חשבון במקצועה, ואם לשני בנים. לאחר הולדת בנה הראשון החליטה אורית להביא לידי ביטוי את כשרון הכתיבה שלה בחרוזים לכדי יצירה משל עצמה, והכל בהתבסס על דמותה של אמה, ולאורה של מערכת היחסים המיוחדת אותה היא מנהלת עם נכדיה. בצורה הומוריסטית ונעימה לקריאה העלתה אורית על הכתב שבוע מגוון ומרענן בחייה של הסבתא, הכולל פעילות יומית מהנה עם כל נכד בנפרד. באותו יום, היום "שלו", מקבל אותו נכד מסבתו את מלוא החום, האהבה ותשומת הלב בהתאם לגילו ולתחביביו. בסוף השבוע מתרכזים כל הילדים והנכדים בביתה של סבתא לארוחה ולבילוי משותף. דבורה, אמה של אורית, מורה בגמלאות, היא אכן סבתא מיוחדת במינה הראויה לכינוי "סופר-סבתא".
מחיר לצרכן: 56 שקלים.
מיועד לגיל: 3-6
כתיבה: אורית רובין מנדלסון
איורים: שרגא הלר
הוצאה: אות ועוד
נושא לימוד: יחסים במשפחה, סבתא,
עוד על ספרי ילדים בפורטל "את זה":
ספרים, ילדיי, ספרים - מדריך שימושי איך להקריא לילדים ספרים
ספרי ילדים מומלצים על פי גילאים
סימניות לספרים ספרים להורדה בחינם:מוצרים מומלצים

אתה עוד תיגע בשמיים
-
יעל צמח-גרינשפון15.03.26
-
אם אתם רוצים לטעת בילדים אופטימיות, תעוזה ואת האמונה שהשמיים הם ממש לא הגבול – הכירו את הספר "אתה עוד תיגע בשמיים – "מתנה מרגשת שמתאימה בול לתקופה הזו, שבה כולנו זקוקים לקצת יותר תקווה. ספר עם השראה
ספרי ילדים

יום העצמאות של יעל
-
מערכת "את זה"05.05.24
-
יעל הולכת לאיבוד ביום העצמאות ומגלה שהדרך לעצמאות אינה קלה, לא לילדות ולא למדינות. אנשי החברה מתארים את הספר
גילאי 3-6

יריד חוצות היוצר
-
יעל צמח-גרינשפון16.08.26
-
חוצות היוצר בירושלים הוא הרבה יותר מיריד אמנים, זהו בילוי קיצי צבעוני מול חומות העיר, המשלב דוכני יצירה, אוכל, פעילויות לילדים ומופעים לכל המשפחה. את הערב אפשר לסיים בהופעה גדולה בבריכת הסולטן, באווירה ירושלמית שקשה להתחרות בה. השנה, כשהפסטיבל חוגג 50, גילינו מחדש שדברים טובים באמת לא משתנים.
















תגובות הקוראים