-
גילאי 6-13
המומחים שלנו
נתת קיבלת
משחק רביעיות קצת אחר המושתת על הרעיון שכשאנחנו נותנים אנחנו מקבלים בחזרה. משחק שנוצר על ידי מיכל לאופר, אמא יזמית. לאופר מתארת את המשחק
"כשאנחנו נותנים אנחנו מקבלים בחזרה", זו תפיסת העולם שליוותה את מיכל לאופר, יזמית, אמא, ומומחית בשיווק לילדים שהגתה את רעיון " נָתַתָּ – קִבַּלְתָּ! "
כאמא וכאשת עסקים המעורה היטב בעולם הילדים, מיכל הרגישה כי היא רוצה לחזק את תחושת האחריות החברתית של הילדים וכי עולם המשחקים והדימויים הסובב את ילדינו אינו מספק. מתוך תפיסת עולמה, החלה בפיתוח, יחד עם צוות מומחים, של סדרת "נתת- קבלת!" , המאפשרת להטמיע בדרך של משחק וכיף עולם ערכים חיובי ומייצרת לילדים דיון על תכונות חיוביות ושליליות.
המוצר הראשון בסדרה שיוצא בימים אלו הוא משחק קופסא- משחק רבעיות "קצת אחר": נָתַתָּ – קִבַּלְתָּ! המשחק מאפשר באמצעות דמויות מאוירות שיצר גל שקדי, דיון על תכונות חיוביות: לעזור, להתפשר, לשתף, לסלוח, לחכות בסבלנות ולהתאמץ ותכונות שליליות: ללעוג, לשקר, לצעוק, לדאוג רק לעצמי, לקנא, לריב.
מוצרים נוספים מתוך סדרת נָתַתָּ – קִבַּלְתָּ! נמצאים כעת בפיתוח, בהם ספרים, סדרת טלויזיה, ומשחקים נוספים.
רבים מהמשחקים לילדים כיום מעודדים תחרותיות, מרפקנות צבירת רווחים על חשבון האחר, ואפילו אלימות. חיפשתי דרך אחרת, שתנסה להעביר לילדים את הערכים של נתינה של ו"אהבת לרעך כמוך". הילדים נהנים מאוד מהמשחק, ולא מרגישים שהוא טרחני ו"מחנך", והמסרים שלו נטמעים בהם והם יכולים לקחת אותם איתם ככלי לחיים.
על המשחק נָתַתָּ – קִבַּלְתָּ!- משחק רביעיות קצת אחר:
המשחק מיועד לכל המשפחה 4-2 משתתפים. המשחק מכיל 60 קלפים.
המשחק מורכב מ-10 רביעיות, שכל אחת מהן מייצגת ארבע תכונות טובות של ילדים וילדות. לכל אחד מהילדים האלו יש קלף אחד נוסף המייצג תכונה שלילית. בנוסף, ישנם 5 זוגות של קלפי נתת-קיבלת.
מחיר: 59 שקלים
ניתן להשיג אצל מיכל לאופר: 054-4584223, http://www.natatakibalta.co.il/
** בהמשך לתפיסת עולמה של מיכל , אחוז מהרווחים של מכירות המשחק
יועברו לטובת ילדים נזקקים, במסגרת פרוייקט " מעשר".מוצרים מומלצים

אתה עוד תיגע בשמיים
-
יעל צמח-גרינשפון15.03.26
-
אם אתם רוצים לטעת בילדים אופטימיות, תעוזה ואת האמונה שהשמיים הם ממש לא הגבול – הכירו את הספר "אתה עוד תיגע בשמיים – "מתנה מרגשת שמתאימה בול לתקופה הזו, שבה כולנו זקוקים לקצת יותר תקווה. ספר עם השראה
צעצועים ומשחקים

משחק אולם התיאטרון
-
יעל צמח-גרינשפון07.07.23
-
משחק הקופסא "משחק אולם התיאטרון" חושף את הילדים לעולם ההצגות באמצעות משימות חווייתיות. המשחק מיועד לגילאים הקטנים שעדיין לא קוראים וגם לילדי הכיתות הנמוכות, כך שהוא אידיאלי לאחים שישחקו יחד!
גילאי 10-13

מרתון לשון חינמי בזום!
-
מערכת "את זה"02.06.26
-
סוף סוף מבינים את מערכת הפועל – בלי לחץ ובלי ניחושים! במרתון לשון שיתקיים בזום ביום שלישי 9.6.26 בשעה 17:00 בהרשמה מראש בלבד! מידע פרקטי, ברור וישים – עם דוגמאות מתוך שאלות בגרות. מתאים לכל מי שרוצה להבין סוף סוף את מבנה העברית כשתשתית!
















תגובות הקוראים