-
גילאי 6-13
המומחים שלנו
בובות מוגבי
אתר ומותג הילדים "מוגובי" משיק בשיתוף עם חברת "אילנית" בובות פרווה בדמות מוגובי: עולם וירטואלי המשלב משחקים עם פעילויות בתחומים מגוונים, ומהווה רשת חברתית לילדים בסביבה מוגנת באינטרנט. אנשי החברה מתארים את הבובות
לאחר שצבר פופולריות גדולה בקרב ילדים בגילאי 6-12, אתר הילדים המצליח בישראל מוגובי ממשפחת וואלה! (www.mogobe.walla.co.il) משיק את בובות מוגובי, אשר משווקים בחנויות ילדים ורשתות ברחבי הארץ. הבובות מגיעות במבחר דגמים עם קוד מתנה שמקנה כניסה בלעדית ל"חדר ההפתעות" בעולם הוירטואלי של מוגובי. חדר ההפתעות הוא חדר ייחודי, הגדוש במתנות ופריטים וירטואליים שבמשך הביקור בו, המוגבל בזמן, ניתן לאסוף כמה שיותר פריטים ולזכות בהם במיידית.
בנוסף, יצטרף לעולם הוירטואלי של מוגובי דגם מוקטן של הבובה הפיזית, שניתן יהיה להסתובב ולשחק איתה.
מוגובי מצטרף לטרנד הבולט כיום בעולם הילדים של שילוב העולם הפיזי עם העולם הוירטואלי. זאת באמצעות פריטים פיזיים ומוחשיים שהילדים יכולים לשחק איתם בעולם האמיתי, ושילובם בעולם הוירטואלי העשיר של מוגובי. השקת בובות מוגובי היא צעד נוסף במהלך זה, לאחר השקת מדבקות מוגובי עם קוד וירטואלי לפני כחודשיים.
אודות מוגובי
אתר מוגובי הישראלי הוא עולם וירטואלי לילדים בני 6-12 הושק ביוני 2009 על ידי היוצר והיזם אייל שמי. מוגובי הוא עולם וירטואלי ממשפחת וואלה! המשלב משחקים עם פעילויות בתחומי הטבע, חגים, היסטוריה, מדע, ערכים ומהווה רשת חברתית לילדים בסביבה מוגנת באינטרנט. באתר יוצרים דמות וירטואלית (אווטאר) הנקראת 'מוגובי' ודרכה מכירים חברים, משחקים במשחקים, משתתפים במשימות והרפתקאות מעשירות המלווים בהקפדה וחינוך לשמירה על פרטיות. תוכן האתר מתעדכן על בסיס שוטף. מוגובי נבחר לאתר הילדים המוביל בישראל (אחרי פייסבוק הבינלאומי) בסקר של כלכליסט מינואר 2010. כחצי מיליון ילדים מבקרים באתר. ב- 2011 נבחר, זו השנה השנייה ברציפות, לאתר הילדים הבטוח באינטרנט בתחרות ה- WEBI ולאתר המשחקים החברתי הטוב ביותר בתחרות ה- Gameis - האוסקר הישראלי למשחקי מחשב.
האתר בנוי במודלFreeimum כאשר ניתן לשחק בעולם חינם ונדרש מנוי לקבלת גישה ללא הגבלה לכל פעילויות האתר. כיום מבקרים במוגובי למעלה מ- 300,000 גולשים יוניקים בחודש
אתר מוגובי: http://www.mogobe.walla.co.il/
מחיר: החל מ- 59 שקלים
ניתן להשיג ברשת סטימצקי, הפנינג וברשתות וחנויות הצעצועים המובחרות.
מוצרים מומלצים

אתה עוד תיגע בשמיים
-
יעל צמח-גרינשפון15.03.26
-
אם אתם רוצים לטעת בילדים אופטימיות, תעוזה ואת האמונה שהשמיים הם ממש לא הגבול – הכירו את הספר "אתה עוד תיגע בשמיים – "מתנה מרגשת שמתאימה בול לתקופה הזו, שבה כולנו זקוקים לקצת יותר תקווה. ספר עם השראה
צעצועים ומשחקים

משחק אולם התיאטרון
-
יעל צמח-גרינשפון07.07.23
-
משחק הקופסא "משחק אולם התיאטרון" חושף את הילדים לעולם ההצגות באמצעות משימות חווייתיות. המשחק מיועד לגילאים הקטנים שעדיין לא קוראים וגם לילדי הכיתות הנמוכות, כך שהוא אידיאלי לאחים שישחקו יחד!
גילאי 6-10

עציצי עוגות
-
יעל צמח-גרינשפון22.12.25
-
רוצים להכין עם הילדים קינוח מתוק שנראה כמו עציץ מדושן שתול פרחים? תראו איך עושים את זה שלב אחר שלב. מתאים לט"ו בשבט או לכל חגיגה אחרת במהלך השנה
















תגובות הקוראים