• VIP
  • מה בפורטל?

    פינגווינים של "לאפייט"

     "לאפייט סוכנויות" משיקה את סדרת הבובות "קלאב פינגווין" לילדים בגילאי שש ומעלה. אנשי החברה מתארים את הבובות החדשות שהגיעו לישראל

    מערכת "את זה" 31.01.10

    סדרת הבובות קלאב פינגווין כוללת למעלה מ - 5,000 בובות פינגווין שונות , לכל בובת פינגווין יש קוד. נכנסים לאתר www.clubpinguin.com, אתר המאפשר משחק רשת עולמי  ומשחקים בו ילדים מכל קצוות העולם, מכניסים את הקוד שעל הבובה ומקבלים הפתעות רבות.

    באתר ניתנת לילדים אפשרות להלביש את הפינגווין שלהם בדרכים מגוונות ושונות, לטפל בהם ולשמור עליהם שיהיו מרוצים. לכל פינגווין יש בית בצורת איגלו והילד יכול לרכוש חיית מחמד וירטואלית לפינגווין שלו (בשם פאפלים) וזאת באמצעות כסף וירטואלי שרוכש לעצמו על ידי המשחקים הנפוצים בקלאב במסגרת האתר.

    מועדון הפינגווין הוא אי וירטואלי מושלג עליו גרים באושר ושמחה פינגווינים מסוגים שונים וחבריהם  הפרוותיים הפאפלס בעולמם המלא באטרקציות מחשב. מועדון הפינגווין פותח עבור הילדים הבוגרים יותר ומאפשר להם להסתובב בעולם הווירטואלי של הפינגווינים ולעשות כיף חיים עם ילדים מכל העולם.

    עכשיו הגיעו הפינגווינים כבובות פרווה וגם חבריהם האהובים הפאפלס הגיעו איתם. הפאפלס הם חיות המחמד של הפינגווינים, הם מגיעים במגוון צבעים ולכל פאפל האופי המיוחד שלו.

    על גבי כל אחת מהפינגווינים והפאפלס מוטבע מספר- קוד. אם מכניסים את המספר שעל הבובה אל האתר מקבלים נקודות ויכולים לרכוש אביזרים עבור הפינגווינים.

    ניתן להשיג בחנויות וברשתות הצעצועים המובחרות:הפנינג, כפר השעשועים, ביג טויס, הפיראט האדום ועוד.

    מחיר: החל מ-99 שקלים.

    • גילאי 6-10

    • יריד חוצות היוצר

    • יעל צמח-גרינשפון16.08.26

    • חוצות היוצר בירושלים הוא הרבה יותר מיריד אמנים, זהו בילוי קיצי צבעוני מול חומות העיר, המשלב דוכני יצירה, אוכל, פעילויות לילדים ומופעים לכל המשפחה. את הערב אפשר לסיים בהופעה גדולה בבריכת הסולטן, באווירה ירושלמית שקשה להתחרות בה. השנה, כשהפסטיבל חוגג 50, גילינו מחדש שדברים טובים באמת לא משתנים. 

    תגובות הקוראים


    תגובה אחת

    משתמש אנונימי (לא מזוהה)
    11 אפריל, 2010
    בסדר

    בניית אתרים - בניית אתרים