• VIP
  • מה בפורטל?

    תיק צבעים ג'ינס

    רוצים להיות מוכנים מראש ליציאה עם פק"ל טושים, ניירות ואפילו חוברת? מעוניינים במתנה מקורית לילדים שאוהבים לצייר וליצור בכל הזדמנות? מחפשים תיק אמנות פשוט ושימושי לכל מטרה לילדי הגן ובית הספר? חברת "3 גמדים" יצרה תיק צד קל לנשיאה, עם תאים לטושים, לניירות ולחוברות – מתנה אידיאלית לילדים בגילאי 3-10. ניסינו את זה

    יעל צמח-גרינשפון 29.07.13

    עד לפני חצי שנה נהגה יהלי "לסדר תיק" לפני כל יציאה מהבית – למסעדה, לרופא, לרכבת, לטיולים ואפילו לחברים. בהתראה מראש היא נהגה לאסוף את כלי הכתיבה, הדפים וחוברות הצביעה והיצירה לתוך תיק, בכל פעם בחרה תיק אחר, לפי התכולה. מדי פעם כשמיהרנו, לא הספיקה יהלי "לסדר תיק", ולפעמים שכחנו מזה והיא נותרה ללא אמצעי יצירה שהיא כל כך אוהבת.

    לכבוד יום ההולדת ה-6 קיבלה יהלי במתנה תיק אמנות מקליק עם גימיק! אני לא יודעת האם האהבה ממבט ראשון נבעה מהאהבה שלה לג'ינס, לתאים הצרים המיועדים לטושים או לידית שמאפשרת להניח את התיק באלכסון – התנוחה האהובה עליה. העובדה היא שהתיק עושה אצלנו שעות נוספות מאז – הוא מוכן ומזומן לכל יציאה מהבית. המנהג "לסדר תיק" נעלם אצלנו, כי התיק תמיד מצויד ליציאה הבאה. אם היא היתה יותר קטנה, הייתי קוראת לזה "חפץ מעבר"...

    כל חבילת טושים שיהלי מקבלת נמדדת בתאי הטושים של התיק. כל חוברת חדשה שלה עוברת דרך התיק הזה, ותמיד תמיד יש בו דפי ציור מוכנים ליציאה הבאה מהבית.

    התיק המדליק מיועד לנשיאת חוברות צביעה, דפים, תשבצים וחפצים שונים באופן מאורגן: בחלק הקדמי החיצוני של התיק 12 תאים המיועדים לטושים או צבעים, כך שניתן לשלוף אותם אחד אחד על פי צבעם ולהחזירם למקום, וכך לא לאבד אף טוש או צבע. זו אחת הסיבות שהתיק משמש מצוין לנסיעות קצרות וארוכות לטיולים, לצימרים, למסעדות ולתור ארוך בבנק או אצל הרופא או סתם לשבת על הדשא בגינה או על שפת הים ולצייר. תא חיצוני נוסף משמש לחפצים קטנים וחוברות קטנות, והתא המרכזי לאחסון חוברות גדולות ודפים בגודל A4.

    התיק נוח לשימוש ולנשיאה בזכות רצועת הצד שמאפשרת לשאת אותו על הכתף או באלכסון. לתיק בטנה צבעונית (כל תיק אחר, כיאה לעבודת יד מקורית) ברמת גימור גבוהה.

    שאפו על הרעיון המקורי, אבל בהחלט גם על הביצוע היסודי שנתפר בקפידה בידיה המקצועיות של רחל קראוזה, הבעלים של חברת "3 גמדים – מוצרים עשויים מאהבה", ואנחנו מוסיפים: מוצרים עשויים ביצירתיות. רחל הגתה את הרעיון מתוך הצורך של בנותיה לתיק כזה, ומעבר להיותן מאושרות מהמוצר, כולם יכולים ליהנות מהתיק.

    מתאים כמתנה מקורית לכבוד יום הולדת במיוחד לאוהבי הציור והאמנות, לכבוד חג או כמתנה מקורית מסבא וסבתא כרמז שהנכדים ייצאו הרבה מהבית ויבקרו אותם. יש אפשרות להזמין תיק עם שם הילד, כך שהמתנה תהיה אישית ותשמש כמזכרת אמיתית.

    ההתלבטות היחידה שלנו היא האם לרכוש תיק נוסף שיישאר באוטו!

    לפרטים ורכישת תיק צבעים:

    טלפון: 052-6112112.

    אתר: 3 גמדים

    פייסבוק: 3 גמדים – מוצרים עשויים באהבה

    [email protected]

    • אביזרי יצירה

    • מתנה שהיא ברכה

    • מערכת "את זה"30.05.18

    • מה צריך להיות במתנה לסוף שנה לגננות ולמורים, בייחוד אם נפרדים? מתנה קטנה שמביעה רעיון של הערכה, משהו סמלי שיהווה מזכרת מרגשת בכל פעם שייתקלו בו, ורצוי שיהיה שימושי בזמני הנאה. ומה עוד? שגם המחיר יהיה סמלי! רעיון למתנה לסוף שנה
    • גילאי 3-6

    • שפה מדויקת – חשיבה מדויקת

    • יעל צמח-גרינשפון12.07.26

    • "כשאנחנו מדברים על מצוינות בלימודים – מדע, טכנולוגיה, מתמטיקה – נדמה לפעמים ששפת האם היא רק עוד מקצוע. אבל האמת הפוכה לגמרי: העברית היא תשתית!", כך אומרת יעל צמח-גרינשפון מניסיונה. טור דעה

    תגובות הקוראים


    תגובה אחת

    סיגל
    02 אוקטובר, 2013
    אפשר להיות עוד יותר יצירתיים וליצור תיק יצירה דומה ממכנס גינס שכבר לא בשימוש. בתוכו לאחסן דפים, קופסה עם צבעים, מחק עפרון ועוד....מרוויחים גם תיק יצירה מחומר ממוחזר וגם זמן איכות ליצירה עם הילדים.

    בניית אתרים - בניית אתרים