-
כל הגילאים
המומחים שלנו
פקלולים – חוויה בטבע
"פקקולים" הוא מוצר מדליק לטיולים של חברת "שורש" המסייע לאסוף בקבוקי שתייה המושלכים בחיק הטבע. הרעיון מצוין והביצוע גם. ניסינו את זה
הרעיון לפתח מוצר לשמירה על ניקיון הסביבה מבורך בעיניי תמיד. במקרה של פקלולים של חברת "שורש" הוא גם עשה לנו חשק לצאת לטיול שבת! האביזר הפשוט הזה מיועד בראש ובראשונה לאיסוף בקבוקי שתייה ריקים במסלולי הטיולים בחיק הטבע. יצא לנו לראות הרבה כאלו, לא תמיד היה לנו מקום בתיק או שקיות ניילון לאיסוף. "פקלולים" שמוצמד לתיק הטיול שלנו שימש אותנו נהדר למטרה החשובה הזו, אבל יותר מזה – העניק חוויה של חיפוש ואיתור בקבוקים שנראתה כמו תחרות בעלת מוטיבציה גדולה למצוא כמה שיותר.
המוצר כולל רצועות חזקות להם מחוברים 8 פקקים של בקבוקים. לפקקים אפשר לחבר בקבוקים ריקים שמטיילים חסרי מודעות לשמירה על הטבע השליכו ולסייע בדרך פשוטה ויעילה לשמור על הטבע, יופיו וערכיו. הפקקולים מתחבר לכל תיק באמצעות אבזם ייעודי. למוצר יש ביקוש רב בקרב מטיילים וחניכי תנועות נוער וחוגי הסיור של החברה להגנת הטבע.
פקלולים מומלץ כמתנה למשפחות שנהנות לטייל בטבע, למדריכי טיולים, לילדים חובבי טבע, אבל גם לגננות, למורים ולמדריכים, כל מי שרוצה לאסוף בקבוקים ולשמור אותם בצורה מסודרת.
חברת "שורש" SOURCE הישראלית, המתמחה בפיתוח מוצרים למטיילים ולחיילים, פיתחה את "פקקולים" בשיתוף "החברה להגנת הטבע".
מחיר: 24.90 ₪. להשיג בחנויות המובחרות למטיילים.
מוצרים מומלצים

אתה עוד תיגע בשמיים
-
יעל צמח-גרינשפון15.03.26
-
אם אתם רוצים לטעת בילדים אופטימיות, תעוזה ואת האמונה שהשמיים הם ממש לא הגבול – הכירו את הספר "אתה עוד תיגע בשמיים – "מתנה מרגשת שמתאימה בול לתקופה הזו, שבה כולנו זקוקים לקצת יותר תקווה. ספר עם השראה
אביזרי הפעלות

צמות מתיחה
-
מאיה שלום22.03.19
-
צמות צבעוניות וגמישות המשמשות אביזר שימושי לפעילות קבוצתית מגוונת או כאביזר ספורט אישי לכל ילד. במיוחד לגננות במחיר מוזל
כל הגילאים

חיבורים בין יצורים
-
יעל צמח-גרינשפון14.11.25
-
סבתא זמירה יוצרת ומחברת בין יצורים באמצעות כפתורים ולולאות, כמשל לחיבורים נהדרים בין אנשים שונים! הרעיון פשוט מקסים
















תגובות הקוראים