-
גילאי 10-13
המומחים שלנו
טיול בת/בר מצווה
מחפשים טיול בת/בר מצווה מיוחד? הטיול המתגלגל הזה מציע חוויה מענגת במיוחד – שילוב אידיאלי בין שייט על נהר הדנובה במלון צף עם כל הפינוקים, עם טיול אופניים בין הנופים הפסטורליים והכפרים הציוריים שלגדות הדנובה.

תארו לכם – טיול המשלב שייט על נהר הדנובה במלון צף עם כל הפינוקים, כולל עם טיול אופניים בין הנופים הפסטורליים והכפרים הציוריים שלגדות הדנובה. בכל יום יורדים בנקודה אחרת, הרוכבים מדוושים בנופים היפים ופוגשים את הספינה במקום אחר. אחרי יום של דיווש, תענוג לחזור לספינה ולשלל הפינוקים שהיא מציעה.
הטיול מתקיים בצד האוסטרי/גרמני של הדנובה, אזור שידוע בנופים ירוקים מרהיבים ובכפרים קטנים שכאילו נלקחו מסיפור אגדה. תעברו בעיקול של שלוגן, מקום בו נהר הדנובה מתפתל בכמעט 180 מעלות, תדוושו לאורכו של עמק וואכאו העטור כרמים, המשובץ בטירות מרשימות ובמנזרים עתיקים, ומשם תמשיכו לווינה הנהדרת. משפע האתרים של וינה, ובהם קתדרלת סט. סטפן, בית העירייה והגלגל הענק שבפארק הפראטר, תוכלו להתרשם תוך דיווש ברחובות העיר. כשתתעייפו, תוכלו לנוח באחד מבתי הקפה הקלאסיים שבעיר, או באחת מטברנות היין המסורתיות שבפרברי העיר.
נקודות עניין: פסאו, עיר שלושת הנהרות; העיקול של שלוגן בנהר הדנובה, עמק וואכאו, לינץ, וינה.
פירוט המסלול:
יום 1 (שבת): פסאו (Passau) טיול השיט יפתח בפסאו, "עיר שלושת הנהרות", השוכנת בגרמניה, לא רחוק מהגבול עם אוסטריה, על מפגש הנהרות הדנובה, האין והאילץ. בשעה חמש אחה"צ תעלו לספינה ותקבלו את החדרים. לפני ארוחת הערב יתקיים קוקטייל קבלת פנים במהלכו תכירו את חבריכם למסע השיט. יום 2 (ראשון): פסאו – עיקול הדנובה – לינץ (Linz) היום תדוושו במורד הנהר, בין נופים פסטורליים וכפרים ציוריים. זקוקים לתמריץ? הליקרים המיוחדים שמיוצרים במנזר השתקנים באנגלהרטצל (Engelhartszell) יעשו את העבודה. בהמשך תשתרעו על סיפון השיזוף של הספינה ותיהנו ממנוחה בזמן שהספינה תיקח אתכם לעיקול שלוגן הרומנטי, שבו נהר הדנובה מתפתל בכמעט 180 מעלות. לאחר ארוחת הערב, תוכלו להצרף לסיור אופציונלי בסיטי אקספרס הצהוב בעיר היפה לינץ.
7 לילות שיט/8 ימי שיט
על סיפון: MS Normandieעוד על חו"ל עם הילדים
לפרטים: [email protected]
מיני סייטים
טור חינוכי 1: חינוך במילה אחת!
-
יעל צמח-גרינשפון15.11.24
-
רוצים לקבל עצות פרקטיות לחינוך והכשרת הילדים לחיים האמיתיים? טור חדש של יעל גרינשפון, מומחית בחינוך ובהכשרה לחיים האמיתיים. והפעם – מהות החינוך
גורדון טורס
תחנות של עונג לכל המשפחה
-
מערכת "את זה"05.09.19
-
"בוקר. התעוררתם לקול ציוץ ציפורים ושכשוך מים חרישי. הילדים קופצים על האופניים להביא באגט וקרואסונים מהבולאנז'רי בכפר....." – אם אתם רוצים לפתוח כך את תיעוד החופשה המשפחתית הבאה שלכם – כדאי לכם להמשיך לקרוא מה באמת כדאי לבדוק לפני שיוצאים לחופשה משפחתית אידיאלית ולהגשים את החלום כבר עכשיו
גילאי 10-13
המרכז להכשרה לחיים האמיתיים
-
מערכת "את זה"01.05.25
-
המרכז להכשרה לחיים האמיתיים הוקם במטרה להעניק כלים יישומיים להטמעת ערכים, מיומנויות וידע במטרה להכשיר את הדור הבא לחיים האמיתיים במרחב הפיזי והדיגיטלי. המרכז נותן שירותי ייעוץ והכוונה, הרצאות וסדנאות, שיעורים פרטיים, אתרי תוכן ומוצרים חינוכיים – חוברות, משחקים וקורסים דיגיטליים. כל הפרטים וגם המלצות!
תגובות הקוראים