• VIP
  • מה בפורטל?

    פתיתים ללא גלוטן

    יצרנית המוצרים ללא גלוטן - חברת "בר-אל" (משנת 2003), מהמובילות בישראל בשוק המוצרים ללא גלוטן, פיתחה והשיקה לראשונה פתיתים ללא גלוטן. 

    מערכת "את זה" 25.06.14

    אוהבים פתיתים? – מהיום גם חולי צליאק יכולים לאכול וליהנות!

    תומר בר-מאיר, סמנכ"ל החברה, ציין כי "בר-אל" משקיעה מאמץ רב בפיתוח  מוצרים ללא גלוטן שיהיו דומים ככל האפשר למוצר המקורי, המכיל גלוטן. "המטרה היא לאפשר לחולי צליאק ולרגישים לגלוטן לנהל אורח חיים רגיל, עד כמה שניתן" ציין. "מוצר הפתיתים החדש הוא פיתוח ייחודי וחדשני של בר-אל, המאפשר לראשונה לחולי צליאק ולקהל הרחב המחפש מוצרי בריאות ללא גלוטן ליהנות מפתיתים טעימים במרקם הדומה לפתיתים העשויים מקמח, ואף להכין אותם באותה דרך כמו שמכינים פתיתים רגילים".

    עוד ציין תומר בר-מאיר, כי בנוסף לעובדה שהמוצר נטול גלוטן, הוא גם ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, כולסטרול, חומר משמר, לקטוז וקזאין.

    הפתיתים מוצעים ב- 2 צורות – קוסקוס ואורז.

     כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא.

    מחיר: 14.50 ₪ למשקל של 250 גרם.

    להשיג: רשת שופרסל (במתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.

    לפרטים באתר הבית – www.BarelLife.co.il

    חברת "בר-אל" מייצרת ומשווקת מגוון רחב של מוצרים ללא גלוטן במגוון קטגוריות, כגון – לחמים ומאפים, עוגות, עוגיות, תערובות להכנה בבית, קמחים ועוד. את המוצרים ניתן להשיג ברשתות מזון, בתי טבע, מסעדות, בתי קפה ועוד. המפעל פועל בסטנדרטיים גבוהים ביותר ועל פי תקני איכות של מכון התקנים הישראלי ובהם ISO9000, תקן HACCP ותקןGMP   של משרד הבריאות.

    • במטבח

    • עציצי עוגות

    • יעל צמח-גרינשפון01.01.25

    • רוצים להכין עם הילדים קינוח מתוק שנראה כמו עציץ מדושן שתול פרחים? תראו איך עושים את זה שלב אחר שלב. מתאים לט"ו בשבט או לכל חגיגה אחרת במהלך השנה

    תגובות הקוראים


    ללא תגובות

    בניית אתרים - בניית אתרים