-
כל הגילאים
המומחים שלנו
טל בוקריס – פרופיל מקצועי
מאמנת אישית (מוסמכת וחברה בלשכת המאמנים) – מתמחה בהורות, זוגיות ואימון אישי. מנחת קבוצות מוסמכת להורות, כתבת בפורטל להורים "את זה"
טל בוקריס בעלת תואר ראשון במדעי החברה (התמחות פסיכולוגיה וחינוך). מאמנת אישית (מוסמכת וחברה בלשכת המאמנים) – מתמחה בהורות, זוגיות ואימון אישי. מנחת קבוצות מוסמכת להורות זוגיות וגיל שלישי.
מאמינה בדרך האימון כדרך חיים להשגת מטרות, שינוי וחיזוק כל הטוב שקיים. מבחינתי המוח, הלב והנשמה הם שריר שיש לפתח ולתחזק לאורך כל החיים.
מקימת מרכז העצמה "נונשקה" - המרכז כיום עובד דרך ביתי ומרכז סדנאות העצמה לפי הזמנה.
מפתחת סדנת העצמה "חושבים נכון" – סדנה שפיתחתי עם קולגה ואותה אנו מעבירות אחת לכמה זמן ומלמדות כיצד ניתן לבחור מחשבות חיוביות שישפיעו טוב על חייו של האדם. מרצה בתחום הורות וזוגיות.
טל בוקריס נשואה ואם לשלושה בנים מקסימים. גרה בנהריה.
זיכרון ילדות מתוק: כל ילדותי ונעוריי זכורים לי כתקופת חיים יפה ורומנטית במיוחד. מאחלת לכל אחד ילדות שכזו.
חינוך טוב מבוסס על: סבלנות, הכלה, עקביות והכרות אמיתית עם עצמך על מנת לדעת למה לחנך – בעזרת ידיעה זו יכול ההורה להיות יציב בהורות שלו.
מה למדה מהילדים: אהבה ללא תנאי!
בלוגים

יריד חוצות היוצר
-
יעל צמח-גרינשפון16.08.26
-
חוצות היוצר בירושלים הוא הרבה יותר מיריד אמנים, זהו בילוי קיצי צבעוני מול חומות העיר, המשלב דוכני יצירה, אוכל, פעילויות לילדים ומופעים לכל המשפחה. את הערב אפשר לסיים בהופעה גדולה בבריכת הסולטן, באווירה ירושלמית שקשה להתחרות בה. השנה, כשהפסטיבל חוגג 50, גילינו מחדש שדברים טובים באמת לא משתנים.
הבלוג של טל בוקריס

מתמודדים עם מצב מלחמה
-
טל בוקריס03.10.23
-
במצב מלחמה חשוב לשוחח עם הילדים, לשתף אותם בתחושות ולמנוע מקרים חמורים של טראומה עד החזרה לשגרה. טל בוקריס, יועצת, מנחה ומאמנת אישית, מסבירה ומפרטת איך עושים את זה. פתרונות חכמים להורים
כל הגילאים

חיבורים בין יצורים
-
יעל צמח-גרינשפון14.11.25
-
סבתא זמירה יוצרת ומחברת בין יצורים באמצעות כפתורים ולולאות, כמשל לחיבורים נהדרים בין אנשים שונים! הרעיון פשוט מקסים
















תגובות הקוראים